Creativiteit: laat je gevoel spreken

Elke creatie wordt geleid door gevoel en gemoedstoestand. Daarom is kleurkeuze en gekozen vorm een duidelijk signaal van hoe je bent als persoon, of hoe je gemoedstoestand is. Behalve natuurlijk smaak en voorkeur, vragen we je ook om je emotie te uiten in vorm en kleur. Een echte eye-opener die je soms zal verbazen.
Door je mede-cursisten hun visie te laten geven op jouw werk, kom je soms tot verrassende conclusies. Daarom houden we aan het einde van de workshop een kleine evaluatie. Leuk om te horen welke mening anderen aan de hand van je werk, over je vormen. Hierdoor ontdek je misschien een nieuwe kant van jezelf. Natuurlijk ben je niet verplicht deel te nemen aan deze evaluatie. Je mag ook alleen meedoen aan een workshop en je creatie mee naar huis nemen zonder commentaar van anderen 😉

Kunst kijken

regelmatig is er in de Elysiumhof kunst te bewonderen van diverse (amateur)kunstenaars. Hun werk is dan ook te koop. Door het jaar heen zijn er diverse exposities en in de zomer wordt er elk jaar een “kunstmarkt” georganiseerd in de kloostertuin.
Wij houden onze exposities zowel hobbyisten, kunstenaars en amateurkunstenaars, waardoor we een laagdrempelig en heel gevarieerd aanbod hebben.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om te exposeren.

Creatieve workshops

Zelf zin om creatief te zijn? Wil je begeleid worden of een bepaalde techniek leren?
Wij organiseren diverse workshops voor groepen. Denk daarbij aan vriendenclub, vrijgezellendagje, bedrijfsuitjes.
Ons aanbod is divers en wil je zelf een workshop volgen en ben je op zoek naar een leuke locatie? Ook daar zijn diverse mogelijkheden. 

Elkaar inspireren

Nooit nagedacht of er een kunstenaar in jezelf schuilt? Misschien ontdek je verborgen talenten. Vaak is het “niet durven” de reden dat je nog nooit een penseel of ander gereedschap hebt aangeraakt. Daarom is kijken naar kunst en een laagdrempelige workshop volgen een mooi begin. En heb je de smaak te pakken?
Wij organiseren genoeg clubjes om je bij aan te sluiten.
Hier ben je helemaal vrij in wat en hoe je schildert. Je leert van elkaar en inspireert elkaar. Daarbij speelt ook het sociale aspect een grote rol.
Informeer naar de mogelijkheden of kom eens een kijkje nemen.

Ons workshopaanbod: